Om

‘Verdensmål og virksomhed’ findes for at hjælpe virksomheder, ledere og medarbejdere med at arbejde med bæredygtighed og FN’s verdensmål.

FN’s verdensmål er lige nu det bedste fælles pejlemærke til en bedre og mere bæredygtig fremtid. Samtidig er verdensmålene en krystalkugle til fremtiden. 193 lande har givet hinanden håndslag på at arbejde med målene. Det giver et enormt markedspotentiale.

Verdensmål og virksomhed er både en nødvendighed – og samtidig er det sund fornuft.

Mads Lindholm, ph.d.
mads@wice.dk
Tlf. 40 44 48 44

Bæredygtighed kræver omstilling. Ikke kun af produktionsapparater og industrier – men først og fremmest en omstilling af adfærd, holdninger og mindset.

Ambitionen med ‘Verdensmål og virksomhed’ er, at give viden og inspiration, der kan hjælpe til at arbejde konkret med bæredygtighed. Vi tilbyder viden, workshops, foredrag og forløb.

‘Verdensmål og virksomhed’ er et projekt under konsulenthuset WICE og drives af Mads Lindholm.

Mads Lindholm er erhvervspsykolog, ph.d. og har siden 2007 arbejdet med ledelsesrådgivning og organisationsudvikling. Mads er ErhvervsPhD fra Aalborg Universitet med speciale i arkitektur- og miljøpsykologi og har skrevet en række artikler og bøger om ledelse og organisationspsykologi.

Læs mere om WICE…

Læs mere om Mads Lindholm